Miért  fontos a felmérés?

lakásfelújítás felmérés Bízd RánkBizonyára sok megrendelő fejében megszületik ez a kérdés, nem véletlen,
ahogy az is, hogy mit kell egyáltalán felmérni, vagy ez az egész hogyan is zajlik. A válasz nem egyértelmű,hiszen minden vállalkozó másképp méri fel a feltételezett lakást.
Van aki a munkaterületre felkészületlenül, egy mérőszalag nélkül  amolyan játék szerűen tippelget, és van olyan aki felkészülten megy otthonukba. Mindenki másképp csinálja, mi igyekszünk  az utóbbi csoportba tartozni.
Tel: 06-20/538-3020     Hívja a 06-20-344-5065

A Bízd Ránk Bau Kft-nél

Burkolás felmérést Bízd Ránk,lakásfelújítás lakásátalakításez a folyamat úgy indul hogy miután felkerestek minket, egyeztetünk
egy időpontot a helyszíni szemlére. Mindent megbeszélünk,többek között az esetlegesen felmerülő anyagi költségeket is, például a felmérési díjat. Ez nagy átlagban 3-5 ezer forintba szokott kerülni függ attól, hogy hova kell pontosan kimennünk. A felmérési díjról természetesen nyugtát adunk,aminek összegét az elfogadott árajánlatból később jóváírunk.

A felmérés során nagyon sok információt leírunk a gépbe, ezek közzé a továbbiak tartoznak:
– a falazás,vakolás,festés állapota,felülete
– a villanyhálózat állapota,teljesítménye
– a vízhálózat állapota
– a nyílászárók állapota
– a fűtésrendszer állapota
– a hideg-meleg burkolatok állapota, felülete
Laminált burkoló Budapest lakásfelújításEzek mind azért fontosak, hogy ne a későbbiekben derüljön ki, Önöknek ezzel rejtett költségeket generálva. A munkálatokat mindig  a technológiai előírásokat követve, időrendbe írjuk be egy gépbe,
ami virtuálisan össze is számolja a pontos adatokat, például a festendő falfelületre,nyílások kivonására (ugyanis ott nem festünk), illetve a burkolandó felületekre is.
Ez az úgynevezett állapotfelmérés rövid ideig tart, a felmérés során nem kiemelten ezzel foglalkozunk,mivel nem a jelenlegi állapotokat nézzük,hanem a tervezett állapotot, amit természetesen Önöknek kell megálmodni.
A felmérés során  nagyon sok kérdés felmerül,ezért érdemes a megrendelőknek is kellő időt szánni  az átbeszélésre, nem érdemes az egészet idő hiányában elkapkodni.
 A pontos árajánlat adáshoz nagy vonalakban  a továbbiakra van szükség:

A kevésbé összetett kérdések:

Diagonált burkolás,Lakásfelújítás felmérés alapján Bízd Ránk– pontos bontási tervek  (mi az amit indokolt,vagy indokolatlan bontani)
– villanyszerelési  tervek  (mennyi kapcsolót,konnektort szeretnénk,esetleg hálózatbővítés indokolt-e)
– vízszerelési tervek  (hány kiállást szeretnénk, esetleg teljes hálózatcsere indokolt-e)
– fűtésszerelési tervek (jelenlegi technológia megfelelő-e, felújítás, vagy teljes csere)

Az összetett kérdések:

– Kőműves munkálatok tervei …
Itt már számtalan dolgot tudnunk kell ahhoz hogy minél pontosabb árajánlatot tudjunk adni.Bízd Ránk Lakásfelújítás felmérés szakszerüen olcsó árak
Nyilván nem olyan dolgokat kell a megrendelőknek megállapítani hogy az adott felületen szükséges-e betonozni, esetleg padloponozni, hiszen ez a mi feladatunk.
Olyan tervekre gondolunk, hogy mit szeretnének építeni.
Ha terveink szerint az adott helyiséget leválasztanánk  egy Ytong ,vagy gipszkarton fallal, vagy szeretnék a meglévő falazatba új ajtót építeni,  a jelenlegi belmagasságot csökkenteni, vagy esetleg utólagos szigetelésen törjük a fejünket, akkor ezeknek a terveknek a technológiáját, méretbeli kiterjedését Önöknek kell kitalálni.  Ha bizonytalanság merülne fel a kérdésekben, természetesen tanácsot adunk,hogy a lakásfelújításra ráfordított pénzéből a lehető  legjobbat kapja.

Hideg-meleg burkolási tervek…

Burkolás járólap lakásfelújításA burkolat stílusa nagyon fontos dolog, hiszen ez adja majd otthonunk designját.
Azért tartozik az összetettebb kategóriába, mert burkolat és burkolat között nagy különbségek vannak. Osztályon kívüli burkolatból ugyanis nem lehet első osztályú burkolást készíteni.
Ennél a kérdésnél tudnunk kell a burkoló lapok típusát, és méretét mivel az árakat befolyásolja.
Egy korábban levert csempe helyén a vakolatot javítani kell, valamint egy nem teljesen sík aljzatot is padloponozni, mivel csak így kaphatunk tökéletes burkolást, ami függő,sík,derékszög tehát első osztályú.

Festés-mázolás tervek…

festő munkát Bízd Ránk,lakásfelújítás árakA lakásfelújítás során ez is egy gyakran felmerülő kérdésként szerepel.
Már a korábban említett állapotfelmérésen figyelembe vesszük a falak állapotát, ha hibát észlelünk arról tájékoztatjuk a megrendelőket is.  Nyilván egy kevésbé hozzá értő embernek is evidens, hogy egy repedezett, csúnyán glettelt , esetleg  sérült falfelületre nem igazán érdemes rádolgozni.
Ebben az esetben a lehetőségeket ismertetjük, melyekből Önök választanak.
A lakásfelújítás folyamán a felfogásunk az,hogy ami jó, azt nem kell bántani, tehát nem verünk le hibátlan vakolatot csak azért, hogy a projektből  több anyagi hasznunk származzon.
Ennél a témakörnél merül fel a kérdés a megrendelőknél, hogy mi legyen a régi gerébtokos nyílászárókkal. Tapasztalataink szerint egyre ritkábban kérik a mázolást, mert a teljes felújításuk költsége hasonló,vagy akár meghaladja egy új nyílászáró árát. Ez okból nem szoktuk javasolni, de természetesen a lehetőségeket ismertetve azt csináljuk, amit Ön kér.

Extrák,egyedi tervek…

Ahány ember, annyi terv de legtöbbször mindannyian fantáziálunk extrákról,és egyedi tervekről.
Ebben a témakörben is partnerek vagyunk, legyen szó akár csak az ingatlan légkondícionálásáról, riasztó lakásfelújítás tatarozás restaurálás felmérést Bízd Ránkkiépítéséről, esetleg egyedi fűtéséről, akár komolyabb tervekről.
Van néhány ötletünk, ami kiterjedhet a lakás világítására,egyéni bútorozottságára, audio hangtechnikájára, és egyéb egyedi funkciók betöltésére.
Természetesen ennek is az  a fontos alapja, hogy minden igényét pontosan ismerjük, és így tudjuk elképzeléseit megvalósítani.

Nagy vonalakban ezek  zajlanak a mi felmérésünk során, igyekszünk a jelenlegi legjobb tudásunk szerint működni, és bízunk benne, hogy a leendő megrendelőinknek is egy olyan otthoni légkört tudunk alkotni, ahol szívesen élnek.