Lakásfelújítás Bízd Ránk  Budapest Tel: 06-20/538-3020     
Hívja a 06-20-344-5065

Árajánlatkérés…             Lakásfelújítás árak

LakásfelújításEgy lakás vagy ház felújításához célszerszámok és gépek szükségesek. Modern,  a célnak megfelelő gépekkel a lakásfelújítás költségeit lehet csökkenteni, hiszen kevesebb idő alatt végezzük el az adott munkát. Vésővel, kalapáccsal is lehet bontani, de egy vésőgéppel nem csak könnyebb, hanem gyorsabb is. A kőműves munkákhoz szükséges habarcsot egy ládában vagy vödörben is meglehet keverni, de keverőgéppel gyorsabb és olcsóbb. Ésszerű tehát a lakásfelújítás munkákhoz gépeket használni, amiknek kezelését gyorsan meglehet tanulni. Nagyteljesítményű ipari gépek óránként max.100Ft értékben használnak el villamos energiát.

Egy lakásfelújító szakember bére

Bízd Ránk lakásfelújításóránként 1200-1600Ft (2018.bér). Természetesen nem lehet minden tatarozási munkát teljes mértékben gépiesíteni, de nagymértékben lehet csökkenteni az adott munkához szükséges időt és ember által végzett munka energiát. Fejlődési folyamathoz  szükséges  – és elengedhetetlen a gépesítés  ha fejlődni akarunk a lakásfelújítás területén. Régen nem voltak gépek, mégis tudtak építeni, felújítani, újjáalakítani, helyreállítani. Most valami hiányzik, pedig van gépünk, ami megkönnyíti mindennapi életünket. Mi lehet az? Talán az idő? Igen! A gépeknek köszönhetjük a felgyorsulást, mindent azonnal akarunk és nincs időnk élvezni a fejlődési folyamatot. Problémaként éljük meg a jelenben felmerülő hiányosságot, amit rögtön másra hárítunk, és nem vesszük tudomásul, hogy idő kérdése és minden jó lesz. A megújulási folyamathoz, pontosabban a lakásfelújításhoz elképzelések kellenek a megrendelő részéről, és  ki kell kérni a lakásfelújítók tapasztalatait, tippjeit és ötleteit. Egy lakás helyreállításához, átalakításához egy tervekkel rendelkező megrendelő szükséges, aki rendelkezik a lakásfelújításhoz szükséges pénzösszeggel, ötletekkel, tervekkel  és egy újjáalakításban  jártas kivitelezővel, akinek van tudása, gépei, és szakember gárdája. Bízd Ránk Bau Kft.

Lakásfelújítás szakemberek:

Lakásfelújítás olcsó tippek és árakA múlt elmúlt, lakásfelújítók voltak, most (2018) kevés van, (akik vannak… inkább hagyjuk). Az élet nem áll meg, szükség  van a szakemberre aki a lakásunkat vagy házunkat karbantartsa. Önállóan dolgozni tudó kőműves, festő, burkolót, órabérben alkalmazni már a múlté, sőt nem is szeretik ezt a felállást. Egy fiatal szakember törekszik az önállóságra, ami által gyorsabban tudja elsajátítani a szakmai fogásokat és önbizalma is hamarabb kialakul. Sajnos az ellenkezője is megfigyelhető és ők vannak többségben. A szakmunkás  iskola befejezése után nem mennek el a szakmájukba dolgozni ( mert nem szeretik). Cégünk alkalmazottai között is volt aki nem szerette a munkáját, ma már viszont büszkén vállalja, ami nem volt egyszerű feladat. Profi lakásfelújítást kivitelezni csak profi szakemberekkel, profi vezetővel és profi eszközökkel  lehet. Szemléletváltásra volt szükségünk.